Avit: Logo
Avit: Logo

Case Study - Zuyderzee Lyceum

Zuyderzee Lyceum stapt over op digitaal leren op basis van Cisco-technologie. Het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord is een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, en VWO. De school telt ca. 2.000 leerlingen en 200 leerkrachten, verdeeld over vier locaties.

In deze case study komt u meer te weten over:  

  • De uitdaging: ontwerp en implementatie van een grootschalige en betrouwbare draadloze netwerk infrastructuur. Solide basis voor transitie naar volledig digitaal leermodel. Veilig, eenvoudig te beheren en klaar voor toekomstige ontwikkelingen en groei.
  • De oplossing: draadloos netwerk op basis van Cisco-technologie. Ontwerp en implementatie door IT partner Avit en Cisco distributeur Comstor.  
  • Het resultaat: betrouwbaar en veilig draadloos netwerk, klaar voor de toekomst en voorbeeldfunctie voor de school op het gebied van draadloze leerprojecten.  
  • De oplossing: desktopvirtualisatie op basis van VMware vSphere Enterprise, VMware vCenter Server Standard en VMware View.  
  • Het resultaat: centraal aanbod van Windows-applicaties, lagere beheerinspanning, hogere performance van de desktopomgeving en optimale gebruikerservaring en schaalbaarheid.
Case Study - Zuyderzee Lyceum

Download case study

Wij werken o.a. voor

Avit Referentie: ANWB
Avit Referentie: ASICS
Avit Referentie: Stad & Esch
Avit Referentie: Tabor College
Avit Referentie: Van Der Valk