CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING

Wireless Site Survey, download de Product Sheet.

Een draadloze oplossing met een optimale dekking kan voor vervelende verrassingen zorgen. Extra kosten, uitval, onvolledige dekking en een slechte betrouwbaarheid van uw draadloze omgeving zijn hier enkele voorbeelden van. Een betrouwbaar advies middels een Wireless Site Survey over de te kiezen hardware en de inrichting van een draadloos netwerk biedt de uitkomst.

Wireless Site Survey, in de Product Sheet leest u meer over:

  • Wat is Wireless Site Survey?
  • Wat is de uitdaging op het gebied van draadloze netwerken
  • Wireless Site Survey, wat zijn de oplossingen?

Lees de Product Sheet voor een betrouwbaar en helder advies over de inrichting van het door u gewenste draadloze netwerk.

Download de Product Sheet: Wireless Site Survey

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.