CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING

SLA Cloud Connected Dienstverlening (Service Level Agreement)

Vanuit ons eigen Avit-datacenter bieden we cloud diensten aan ‘as a service’. Beheer, onderhoud en ondersteuning zijn uiteraard standaard onderdeel van de dienstverlening. Investeringen in eigen software, hardware en fysieke ruimte zijn niet meer nodig. Doordat de diensten maandelijks afgenomen worden is er transparantie, voorspelbaarheid en beheersbaarheid. Deze SLA Cloud Connected Dienstverlening maakt deel uit van de Overeenkomst Cloud Connected Dienstverlening.

In deze Product Paper leest u meer over:

> Overzicht van de SLA

> Looptijd van de SLA

> Scope van de dienstverlening

> Bepalingen over de beschikbaarheid

> Bepalingen over onderhoud en rapportage

> Bepalingen over de support

> Randvoorwaarden

Download de Product Paper: SLA Cloud Connected Dienstverlening

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.