Reference case - Tabor College

Tabor College koploper in interactief onderwijs

Het Tabor College in Hoorn, dat drie locaties heeft en de volledige breedte bestrijkt van vmbo, mavo, havo tot vwo, is één van de meest innovatieve middelbare scholen in Nederland. “Wij willen onze leerlingen uitdagen en in staat stellen om op hun eigen tempo te leren. Dat lukt met digitaal onderwijs veel beter dan met onderwijs uit boeken. ICT is voor ons een randvoorwaarde om een hoge kwaliteit van onderwijs te leveren.” Een gesprek met hoofd ICT Raymond van den Berg.

In de reference case Tabor College komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Het realiseren van een zeer betrouwbaar, schaalbaar netwerk om in hoog tempo clouddiensten te adopteren om zo digitaal onderwijs te faciliteren, maar tegelijkertijd complexiteit te reduceren.

○ De oplossing: Het Tabor College werkt volledig in de cloud. Een 10 gig WAN-verbinding zorgt ervoor dat bandbreedte ‘op de snelweg’ nooit een issue wordt. Al het lokale verkeer verloopt via een Wi-Fi-netwerk en LAN van Cisco.

○ Het resultaat: Volledig digitale leeromgeving en een zeer stabiel en betrouwbaar netwerk.

Download Tabor College reference case

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.