Reference case - Petrus Canisius College

Blended learning vereist stabiele en breedbandige WiFi

Onderwijs digitaliseert. Zo ook bij het Petrus Canisius College (PCC), een middelbare school met alle vormen van onderwijs – van vmbo tot gymnasium –en vijf locaties in Alkmaar, Heiloo en Bergen. Deze school kiest bewust voor blended learning, een combinatie van traditioneel en digitaal onderwijs. Een breedbandig WiFi-netwerk dat grote groepen gebruikers tegelijkertijd ondersteunt is daarin een randvoorwaarde

In de reference case Petrus Canisius College komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: een breedbandig WiFi-netwerk dat grote groepen gebruikers tegelijkertijd ondersteunt.

○ De oplossing: Cisco Identity Services Engine (ISE) voor netwerkauthenticatie, waarmee een eis vanuit de AVG wordt ingevuld, en Cisco Prime, een integrale beheeromgeving voor zowel het vaste als het wireless netwerk.

○ Het resultaat: een zeer stabiel en betrouwbaar netwerk.

Download Petrus Canisius College reference case

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.