Download de NACC whitepaper

Network Asset Compliance Center (NACC)

Het onderhouden van alle netwerkcomponenten in uw bedrijfsnetwerk is een cruciale maar tijdrovende klus. Het Network Asset Compliance Center (NACC) van Avit brengt daar verandering in. NACC geeft diepgaand inzicht in het Cisco netwerk van uw organisatie en helpt u met asset lifecycle management, software release management en security advisory management. Analyseer en rapporteer real-time over de status van uw hardware, nieuwe cyber security risico’s en zie of u voldoet aan compliancy normen.

In deze whitepaper leest u meer over:

  • Real-time inzicht in de status en locatie van uw network assets
  • Actuele inzichten in cyber security kwetsbaarheden in uw netwerk
  • Direct inzicht in software versie en beschikbare updates per asset

Download de whitepaper: NACC Dienstbeschrijving

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.