NETWORK ASSET COMPLIANCE CENTER DEMO

Test het Network Asset Compliance Center (NACC) voor uw browser uit in onze demo

Network Asset Compliance Center

Het door Avit gebouwde Network Asset Compliance Center (NACC) geeft real-time diepgaand inzicht in het complete netwerk van de organisatie: welke Cisco-netwerkapparatuur in gebruik is, op welke plek de apparatuur staat, wat de software- en securitystatus ervan is en of er support wordt verleend.

Vraag een vrijblijvende demo aan en ontdek in 20 minuten wat NACC voor u kan betekenen. We laten u zien hoe NACC u helpt de volgende zaken te bepalen:

  • Welke netwerkapparatuur er bij u in gebruik is;
  • Op welke plek uw netwerkapparatuur staat;
  • Wat de software- en securitystatus van uw netwerkapparatuur is.

Met de NACC demo ervaart u de volledige set aan mogelijkheden die het NACC online portal u te bieden heeft. Om onze demo aan te vragen, vult u het formulier hiernaast in, waarna er contact met u opgenomen zal worden.

Probeer ons Network Asset Compliance Center (NACC) gratis uit

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.