CISCO MERAKI DASHBOARD

Test het Cisco Meraki Dashboard voor uw browser uit in onze demo

Cisco Meraki Dashboard

Gesimuleerde netwerkapparaten en gebruikers stellen u in staat om de kracht van cloudbeheer in enkele seconden te ervaren.

Met Cisco Meraki Dashboard kan de configuratie, het beheer en de monitoring van de lokaal geïnstalleerde apparatuur vanuit de cloud worden aangestuurd. Vanuit de cloudportal kan de complete netwerkomgeving worden beheerd, waaronder WAN, LAN, WiFi, camera’s inclusief de netwerkbeveiliging. Met de oplossingen van Cisco Meraki kunnen organisaties hun operationele kosten verlagen, het netwerkbeheer vereenvoudigen en tegelijkertijd informatie uit het netwerk halen die nieuwe businesskansen biedt. 

Met de Cisco Meraki Demo maakt u direct kennis met de legio aan mogelijkheden die het Cisco Meraki Dashboard u te bieden heeft. Probeer onze demo nu gratis en vrijblijvend uit.


Probeer ons Cisko Meraki Dashboard gratis uit

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.