CLOUD CONNECTED DIENSTVERLENING

Cisco Empower Your Collaboration Experience

In een steeds sneller bewegende business omgeving wordt het voor organisaties steeds meer een uitdaging om de kosten laag te houden, de flexibiliteit te verhogen en werknemers productiever en effectiever te maken. Collaboration oplossingen zijn essentieel om op afstand samen te werken en te communiceren. Deze whitepaper vertelt waarom en hoe het selecteren van een goede IT-architectuur invloed heeft op het resultaat van de Collaboration Experience, en hoe hiermee de beste resultaten behaald kunnen worden.

In deze Whitepaper leest u meer over:

> De voordelen van Collaboration

> Waarom het selecteren van een goede architectuur invloed heeft op het business resultaat

> Hoe er een juiste architectuur gekozen kan worden

Download de Whitepaper: Cisco Empower Your Collaboration Experience

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.