Case Study - Zuyderzee Lyceum

Zuyderzee Lyceum stapt over op digitaal leren op basis van Cisco-technologie

Het Zuyderzee Lyceum in Emmeloord is een scholengemeenschap voor VMBO, HAVO, en VWO. De school telt ca. 2.000 leerlingen en 200 leerkrachten, verdeeld over vier locaties.

In de case study Zuyderzee Lyceum komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Ontwerp en implementatie van een grootschalige en betrouwbare draadloze netwerk infrastructuur. Solide basis voor transitie naar volledig digitaal leermodel. Veilig, eenvoudig te beheren en klaar voor toekomstige ontwikkelingen en groei

○ De oplossing: Draadloos netwerk op basis van Cisco-technologie. Ontwerp en implementatie door IT partner Avit en Cisco distributeur Comstor.

○ Het resultaat: Betrouwbaar en veilig draadloos netwerk, klaar voor de toekomst en voorbeeldfunctie voor de school op het gebied van draadloze leerprojecten.

Download Zuyderzee Lyceum case study

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.