Case Study - Stad & Esch

Stad & Esch kiest voor verbeterde beheersbaarheid en beschikbaarheid met VMware View

Om de ICT-omgeving met een groot aantal laptops en de applicaties stabiel en beheersbaar te houden, maakt Stad & Esch gebruik van de voordelen die desktopvirtualisatie biedt.

In de case study Stad & Esch komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Het realiseren van een praktische oplossing voor betere beheersbaarheid van de desktopomgeving op Apple-hardware, gebruik makend van Windows applicaties.

○ De oplossing: Desktopvirtualisatie op basis van VMware vSphere Enterprise, VMware vCenter Server Standard en VMware View.

○ Het resultaat: Centraal aanbod van Windows-applicaties, lagere beheerinspanning, hogere performance van de desktopomgeving en optimale gebruikerservaring en schaalbaarheid

Download Stad & Esch case study

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.