Case Study - ISG Arcus

ISG Arcus gaat voor hogere performance en eenvoudiger beheer met NetApp FAS2020

Een schaalbare omgeving waar eenvoudig storagecapaciteit bij de plaatsen is, op basis van NetApp storage, VMware virtualisatie en Cisco switches.

In de case study ISG Arcus komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Het realiseren van een schaalbare storageomgeving met ruim voldoende capaciteit en hoge performance waarbij het beheer live kan plaatsvinden.

○ De oplossing: Storageomgeving op basis van NetApp FAS2020, VMware ESX Servers, Cisco 4510 Core Switch, Cisco Catalyst 2960 Switches en VMware vSphere 5.1 virtualisatiesoftware.

○ Het resultaat: Eenvoudig beheer, high-availability, schaalbaarheid en hogere performance

Download ISG Arcus case study

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.