Case Study - IJburg College

IJburg College Amsterdam: beter, leuker en effectiever door geïntegreerd communicatiesysteem

Onderwijsinstelling kiest voor volledig redundant uitgevoerd IPtelefoniesysteem en een gecombineerde WAN- en LAN-infrastructuur op basis van Cisco technologie.

In de case study IJburg College komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Een geïntegreerd communicatiesysteem (telefonie, data, video) op basis van IP-technologie.

○ De oplossing: Een volledig redundant uitgevoerd IP-telefoniesysteem met geïntegreerde mobility-oplossing plus een gecombineerde WAN en LAN Infrastructuur op basis van Cisco-technologie.

○ Het resultaat: Flexibiliteit, gebruiksgemak, hogere bereikbaarheid en volledige integratie hard- en softwarecomponenten in het IPNetwerk

Download IJburg College case study

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.