Case Study - Dimence Group

Beschikbaarheid, betrouwbaarheid en continuïteit van IT zijn key voor Dimence.

Om de beschikbaarheid, continuïteit en betrouwbaarheid van IT te garanderen, heeft Dimence Group met Avit een netwerkvernieuwing ingezet, ofwel lifecycle management op de infrastructuur.

In de case study Dimence Group komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Een stabiel, veilig, betrouwbaar en een toekomstvast IT-infrastructuur creëren op 20 hoofdlocaties en 60 nevenlocaties van de Dimence Group.

○ De oplossing: Het up-to-date houden van de locaties, het moderniseren van het netwerk en investeren in netwerkbeveiliging.

○ Het resultaat: Een stabiel en een flexibel netwerk op alle locaties van de Dimence Group. IT-infastructuur die optimale beveiliging biedt en het beheer hiervan effectiever en eenvoudig maakt. 

Download Dimence Group case study

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.