Case Study - CSG Jan Arentsz

CSG Jan Arentsz implementeert een stabiel en toekomstvast draadloos netwerk

De scholengemeenschap kiest voor een draadloos netwerk op basis van Cisco Prime Infrastructure, waardoor security en beheer gecombineerd worden.

In de case study CSG Jan Arentsz komt u meer te weten over:

 

○ De uitdaging: Een stabiel, betrouwbaar en toekomstvast draadloos netwerk realiseren voor zowel docenten als leerlingen.

○ De oplossing: Draadloos netwerk op basis van Cisco Prime Infrastructure, met Cisco 4510 Core Switches, Cisco 3750 Core Switches, Cisco 2960 Access Switches, Cisco 5508 LAN Controller en Cisco 3602 Clean Air Access Points.

○ Het resultaat: Efficiënt beheer, monitoring en security in één omgeving, toekomstvast netwerk dat kan meegroeien met de behoeften en stabiliteit en betrouwbaarheid

Download CSG Jan Arentsz case study

Wij werken onder andere voor:

We zijn een compacte en wendbare organisatie met rond de 100 medewerkers. De lijnen zijn kort, de hiërarchie is plat, de besluitvaardigheid groot. Bovendien is Avit Group zelfstandig en dus onafhankelijk. Daardoor kunnen we snel en concreet inspelen op de vragen van onze klanten.

Dankzij deze bijzondere combinatie van kwaliteit, kennis en klantgerichtheid kunnen we trots zijn op een groot aantal zeer tevreden klanten en ontvingen we in opeenvolgende jaren Cisco’s ‘Customer Satisfaction Excellence’-status voor maximale klanttevredenheid.